14 Mayıs 2016 Cumartesi

İlter Alp Gürel Kimdir? | Psikolol Kimdir?

İlter Alp Gürel, bir Youtube kullanıcısıdır. "Psikolol" kanalında sadece League of Legends videosuna yer veren İlter Alp Gürel, asla küfretmemesiyle ve insanlara saygısıyla bilinir.

"Sion ile oyun başladığı gibi 2 level olma taktiği!" videosuyla Türkiye'de bilinmeyen bir şey öğretmiştir. Bu video Youtube'un "Önerilenler" kısmında yer almaya başlayınca Psikolol adı da tanınnmaya başlamıştır. "Dünya Darius 4.süne Karşı Irelia (Dereceli Oyun)" adlı videosuyla da patlama yaşamış ve Türkiye'nin en yetenekli üst koridor oyuncularından biri olduğunu göstermiştir.

Eski videolarındaki ses kalitesi biraz kötü olsa da video çekmeye başladıktan 6-7 ay sonra ekipmanlarını geliştirerek daha kaliteli ses elde etmiştir.

İlter Alp Gürel, kanalında League of Legends videosu dışında video bulunmayacağını kesin dille söylemiştir, günlük hayatta farklı oyunlar da oynayan İlter Alp Gürel, bu diğer videolarını "Valor" adlı kanalına yükleyeceğini söylemiştir.

Valor kanalına yüklediği ilk video bir Game of Thrones oyunu videosu olmuş, ancak video telif hakkından dolayı silinmiştir. Bu video silinince uzun bir süre bu kanala video yüklememiş, sonra Clash Royale videosu paylaşarak bu kanalı da biraz olsun canlandırmıştır.

dawnharmony psikolol kimdir


League of Legends oyunun yapımcısı olan "Riot Games" şirketiyle de iyi anlaştığı söylenebilir. "Alistar'ın İntikamı" gibi etkinliklere o zaman tanınmadığı için katılamamış olsa da 2016 yılında Riot Games sunumlarına gitmeye başlamış, Riot Games yayıncıları arasında yerini almıştır.

Psikolol kanalındaki League of Legends videolarında "Psikolol Tayfa" adlı yaklaşık on kişi ile sık sık video çekmektedir. Bu kişiler de İlter Alp Gürel'e destek olmaktadır ve Twitch'te moderatörlüğünü yapmaktadır.

ilter alp gürel psikolol kimdir


İlter Alp Gürel, Twitch'te zamansız yayınlar açmaktadır. İlk Twitch yayınını 50.000 abone şerefine LÖSEV Bağış Yayını olarak açmıştır. O zamanlar başka bir stüdyodan bu yayını yapan İlter Alp, bilgisayarının yayın yapmaya yetmediğini söylemiştir ve bunun son yayını olacağını söylemiştir, ancak bilgisayar özelliklerini yükseltince sık sık Twitch yayını yapmaya başlamıştır

İlter Alp Gürel'in en çok sevilen ve takdir edilen özelliği bence saygılı oluşudur. Kendisi hiç kimseyi incitmez, insanların fikirlerine değer verir ve insanlara örnek olmak için elinden geleni yapar. Hatta "Maksat Muhabbet" serisi videolarında toplumsal sorunlara değinir, hayat hakkında konuşur ve bazı oyun dışı bilgilendirici şeyler de söyleyebilir.

İlter Alp Gürel'in sosyal medya hesapları:

İlter Alp Gürel Facebook Profil
Psikolol Facebook Sayfa
İlter Alp Gürel Twitter
İlter Alp Gürel Instagram
Psikolol Twitch
Psikolol Youtube
Valor Youtube

1 yorum:

  1. buna ne oldu kardes bırınız asıklayın 2 aydır vıdeo atmıyor bır haber alamıyoruz bırı bır haber atsın artık yeter ya kalbımız acıyor ge artık ılter

    YanıtlaSil