20 Haziran 2016 Pazartesi

Necati Akçay Kimdir? | Zeon Kimdir?

Necati Akçay, İstanbul'da yaşayan bir Twitch yayıncısı ve Youtube kullanıcısıdır. Twitch'te ZeoNNN adlı hesabıyla yayınlar yapmaktadır. Neredeyse her gün bir Youtube videosu ve haftanın çoğu günü yayın yapan Necati Akçay, hayatının büyük kısmını yayıncılık ve video sektörüne ayırmıştır. Tanınmak için ve seyircisini ödüllendirmek için sık sık çekiliş düzenleyen Necati Akçay, çekiliş haricinde ara sıra Twitch kanalındaki sohbet kısmına da ilk alanın kullanması için sürpriz kodlar atmaktadır.

Twitch'teki izlenme sayıları 2014 döneminde 5.000 üstüne yükselmiştir. Jahrein'den önce Türkiye'de en çok izlenen yayıncı olan Oxichampion ile yayınlar yapmaya başlamıştır. İzleyici kitlesi yüksek seviyelere ulaşmıştır. Sonrasında Oxichampion ile aralarında sorun çıkmıştır ve o günden beri yayın yapmamaktadırlar. Oxichampion adlı yayıncı şu an yayınlarda League of Legends oynamayı da bırakmıştır, bu yüzden izleyicisi 2.500 civarında seyretmektedir. Çoğu izleyici ikisinin arkadaşlığını sürdürmesini çok istemektedir.

zeon necati akçay kimdir


League of Legends oyunun yapımcısı "Riot Games" adlı şirketin etkinliklerine de düzenli olarak katılmaktadır. Alistar'ın İntikamı etkinliğinde 2016'da Riot Games önderliğinde Ankara yolculuğu etkinliğinde diğer yayıncılarla beraber bulunmuştur.

Zeon Youtube videolarında bazı oyunlarda yönetim ekibi isimli bir takımla oynamaktadır. Bu ekipteki bazı üyeler kısa zamanda fenomen olmuştur. Bu ekipteki "Hamza Reis" ve "Recep" diğer yayıncılara sürekli konuk olmaktadır. Hamza Reis, kendine bu adda bir Youtube kanalı bile açmıştır.

zeonnn neco kimdir

Zeon, yayınlarında çoğunlukla LoL, ara sıra korku oyunu oynamaktadır. Youtube kanalında ise çok geniş bir oyun yelpazesi vardır ve Unlost gibi oyuncularla Counter Strike, yönetim ekibiyle League of Legends, bazen GTA 5 Online Heist, Thief's End, inFamous oynamaktadır.

Zeon, sosyal medyada her videosunu paylaşmaktadır. Facebook sayfasında 160.000 üstünde (2016 verisi) beğenisi olup ara sıra oyunlar ile ilgili paylaşımlarda bulunmaktadır. Twitter hesabında ise 50.000 üstünde (2016 verisi) takipçisi olup kendiyle alakalı şeyleri paylaşmayı daha çok tercih etmektedir.

Oxichampion ile arasındaki sorun ile alakalı haber.

Necati Akçay'ın sosyal medya hesapları:

Necati Akçay Facebook Profil
Necati Akçay Facebook Sayfa - 170.000+
Necati Akçay Twitter - 50.000+
Necati Akçay Instagram
ZeoNNN Twitch - 335.000+
ZeoNNN Youtube - 240.000+

E-mail: info@zeonnn.com

1 yorum: